Individuele Coaching

De Individuele Coaching is erop gericht je persoonlijke en/of professionele ontwikkeling te richten en te begeleiden.

Mensen komen in beweging als zij van binnenuit gemotiveerd en geïnspireerd zijn. Maar soms zijn er obstakels of belemmeringen die je onbewust tegenhouden om te veranderen. Collectief Bewust helpt om deze belemmeringen te ontdekken en om te buigen naar dat wat juist versterkt en stimuleert.

Individuele coachingstrajecten gaan uit van 5 tot 8 gesprekken en duren ongeveer 1 à 1 1/2 uur. Ook is het mogelijk om ‘Coaching on the Job’ te krijgen.

Team Coaching

De Team Coaching is erop gericht om een team te ondersteunen bij het ontwikkelproces door het team bewust te maken van collectieve ineffectieve patronen in gedrag, denken of systeem. De teamcoach beïnvloedt de interactie in het team om zo het team als geheel beter te laten functioneren of het team naar een volgende fase in de teamontwikkeling te helpen.

Om een goed beeld te krijgen van het teamvraagstuk zal er een intakegesprek plaatsvinden waarna er een vrijblijvende offerte opgemaakt zal worden.

Organisatie Coaching

Organisatie Coaching gaat uit van de dynamiek tussen de (formele) organisatie, de denk- en daadkracht van medewerkers, de onderliggende waarden en de noodzakelijke gedragsverandering. De organisatiecoach faciliteert de collectieve leerprocessen binnen organisaties.

Om een goed beeld te krijgen van het organisatievraagstuk vindt er een intakegesprek plaats waarna een plan van aanpak wordt gepresenteerd. Hierna volgt een vrijblijvende offerte voor het op maat gemaakte plan en het coachingstraject.