Graag stel ik me aan je voor

Ik ben Wilbert van Arendonk

Na 12 jaar in het MBO onderwijs te hebben gewerkt, als onder anderen docent omgangskunde, heb ik de keuze gemaakt om mij als zelfstandig coach te vestigen.

In mijn coachpraktijk merk ik dat het dagelijks leven voor sommigen best zwaar kan zijn. Er zijn in de loop der jaren allerlei maniertjes en patronen ontwikkeld die voorheen misschien helpend leken, maar die nu alleen maar in de weg lijken te staan. Er zit een groot verschil tussen ons denken en voelen. Ons denken kan ons gevangen houden. Na de nodige zelfontwikkeling op dit gebied, en ervaringsdeskundige te zijn als het gaat om burn-out heb ik besloten anderen te helpen om een productiever en gelukkiger leven te kunnen leiden.

Werk staat vaak centraal in de agenda, en plezier en geluksgevoel vaak aan de randen ervan, denk aan heerlijk sporten in de avond of een leuk uitje in het weekend. Graag help ik om het plezier en geluksgevoel centraal in de agenda te krijgen. Dus dat het werk wat iemand doet dezelfde energie genereert als het sporten en het uitje.

Ik help de ander zijn/haar passie te (her)ontdekken, te onderzoeken wat talenten eigenlijk echt zijn, en hoe je je passie kunt funderen in je dagelijks leven. Dit beperkt zich dus niet alleen tot het werken alleen, maar geldt ook voor vriendschappen en (liefdes)relaties.

Ik heb mijn Master Organisatie Coaching aan de Haagse Hogeschool behaald in 2014. Hiervoor studeerde ik aan de Alba-academie waar ik mijn Beroepsopleiding tot Coach en specialisatie Teamcoaching heb behaald. Verder volgde ik een individueel coachingstraject Coachend Leiderschap en diverse trainingen met betrekking tot professionaliteit en collegialiteit, systemisch werk en ben ik TOP’s trainer.