Workshops & Trainingen

Bij Collectief Bewust geloven we in de toegevoegde waarde van educatie.

‘Knowledge is power’

Hoe kun je beter veranderingen in gang zetten, wanneer je weet wat je doet. Leer de mechanismen achter onze gedachten en gedrag kennen om de lijntjes kort te houden en snellere resultaten te boeken.

Maak kennis met het aanbod: Workshops à la carte.

Empowerment workshop

Met Passie aan de Slag

In deze workshop van 1 dag, behandelen we in een kleine groep de werksituatie.

Werk is een groot deel van onze levensinvulling en kan (te) veel stress met zich meebrengen. Wie zijn/haar geluk en succes wil vergroten en stress wil verminderen, neemt ook de werksituatie onder de loep.

Na deze dag heb je nieuwe inzichten en de juiste tools in handen om weer met passie aan de slag te gaan!

Meer over Met Passie aan de Slag

Workshop

Kernwaarden

Workshop van 1 dagdeel, waarbij je jouw kernwaarden helder krijgt en ze in de belangrijke aspecten in je leven kunt verweven.

Kernwaarden gaan over jouw innerlijke beleving van wat echt belangrijk is voor jou. Deze dragen bij aan jouw innerlijke motivatie en zelfvertrouwen en de bewuste kennis ervan levert veel helderheid en gemak op bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer over de workshop Kernwaarden

Workshop

Transactionele Analyse

Tijdens deze workshop van 1 dag, bekijken we hoe jouw innerlijke rollen van: de volwassene, de ouder en het kind, jouw gedachtes en gedrag mede bepalen.

Als kind hebben we diverse manieren ontwikkeld (overlevingsstrategiën) om in onze behoeftes te voorzien. Diverse situaties en de vorm van de relaties met onze ouders en andere medeopvoeders kunnen voor onware aannames gezorgd hebben. Op (on)bewust niveau zorgen deze onware aannames (belemmerende overtuigingen) voor een wereldbeeld wat ons vaak niet verder helpt. Door inzicht te krijgen in deze rolverdeling in ons, ontstaan er nieuwe handvatten om andere gedachten, ander gedrag en dus andere resultaten te genereren.

Meer over de workshop TA